recept: Sajtos tarja, Kifőzde
Sajtos tarja
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

60 dkg csontozott tarja,
20 dkg füstölt sajt,
2 pohár tejföl,
szerecsendió



A szeletelt tarját kiverem és szorosan a tepsi aljára egymás mellé rakom (nem kell a tepsit zsírozni, esetleg ha nagyon tapadós, kenőtollal kikenni).
Ráreszelem a füstölt sajtot, szépen elegyengetem, beborítom a 2 pohár tejföllel és a tetejét megszórom frissen reszelt szerecsendióval.
Nem kell a húst külön megsózni, mert a füstölt sajt éppen elég sós. Alufóliával lefedve kb. 50 percig 200 fokon sütöm, majd a fóliát levéve kb. 5-10 percig a tetejét pirítom.
Burgonyapürével és gyümölcskompóttal nagyon finom. A családom legalább is nagyon kedveli.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: krumplipüré
 gyümölcskompót

Forrás: Berkes Zsuzsa receptje.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2009.02.17. Utoljára frissítve: 2009.05.10.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 18:18:00 - 1.81)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez